Hotel Lido duke pasur Klientin ne qender te vemendjes, vazhdon te punoje shume per te ofruar sherbime qe bejne qendrimin ne hotel, po aq komod sa dhe te qenurit ne shtepi apo zyre. Si rrjedhoje e ketij perkushtimi, ne ju prezantojme me kenaqesi sherbimin Wireless Internet Access.

Ky sherbim mbulon te tere siperfaqjen e Hotelit, Hollin, Baret, Restorantin dhe dhomet.
Perfitimet kryesore te lidhjes me Internetin jane:

  • Te qenurit ne kontakt te vazhdueshem me biznesin tuaj
  • Kontrolli i postes elektronike
  • Mbajtje kontakti me familjen apo shoqerine
  • Lidhje e sigurte me rrjetin e brendshem te kompanise tuaj
  • Navigim ne Internet

Por lidhjet e biznesit me qendrimin ne hotel nuk mbarojne ketu.
Hotel Lido ndodhet ne qender te qytetit te durresit, 200m nga Porti Detar dhe bregdeti. Shume prane tij ndodhen institucionet kryesore te qyteteit si: Bashkia, Prefektura, Keshilli I Qarkut, Gjykata e Rrethit, Prokuroria, Pallati I Kultures, Pallati I Stortit, Bankat kryesore. Po kaq prane tij ndodhen dhe qendrat kryesore fetare dhe arkeologjike.
Duke perfituar nga avantazhi i te qenurit ne qender te gjithckaje, ju jeni gjithmone ne kohe per takimet e punes apo seminaret e organizuar ne Durres.

 

Konferenca

Salla qe ndodhet ne katin e pare te Hotelit eshte e pershtatshme per konferenca apo trajnime te ndryshme. Kjo salle ka nje kapacitet prej 30 vendesh dhe eshte e pajisur me te gjithe aksesoret e nevojshem per realizimin e tyre me sukses, si:

  • Video Projektor
  • Qender Zeri
  • Telefon
  • Notebook
  • Akses Interneti

Restoranti dhe Bar-Kafe ofrojne gjithashtu vendin e duhur per konsumimin e pushimeve te kafese, apo drekes se punes.

 

Ambjentet qe disponon Hoteli me Restorantin jane mese te pershtatshme per organizimin e evenimenteve jo vetem profesionale por dhe festa dhe gezime familjare.