Restoranti i hotelit, i nje stili te vecante antik, ju ofron nje mjedis teper relaksues dhe elegant, me nje kuzhine te zgjedhur, ku gershetohen traditat nderkombetare.
Restoranti ka nje kapacitet prej 100 vendesh me hapsire te nevojshme per tu ndiere sa me komod.

Hotel Lido pas ndryshimeve qe pesoi ne performancen e tij, tashme ofron dy ambjente BAR - KAFE dhe WINE - BAR, si vend ideal per te shijuar kohen mes miqve.

Bar Lido

Hotel Lido pas ndryshimeve qe pesoi ne performancen e tij, tashme ofron dy ambjente BAR - KAFE dhe WINE - BAR, si vend ideal per te shijuar kohen mes miqve.

Per nje darke te vecante, intime, larg nga restoranti I hapur, Wine – Bar eshte nje zgjedhje perfekte. 
I dizenjuar per gati 12 veta, klientet mund te shijojne sherbimin me cilesor, ushqimin delikat dhe sigurisht mundesine per zgjedhjen e vererave nga e gjithe bota. Hapsira eshte rregulluar me kujdes per tu ndiere sa me te qete ndersa shijoni veren e vjeteruar. 
Somelieri yne do tiu rekomandoje veren me te mire te mundshme, e cila shkon sipas shijeve qe keni zgjiedhur ne menu.

Perpiquni ta beni qendrimin tuaj ne Durres te paharrueshem. Ne iu ofrojme mundesite!