Hotel Lido disponon 15 dhoma, nga keto nje suite. Dhomat e hotelit, te nje stili te vecante klasik, ofrojne per ju nje relaks dhe qetesi hyjnore.

Dhoma Teke

 • Ajer i Kondicionuar
 • Frigo Bar
 • Televizor me Satelit
 • Telefon me dalje direkte dhe linje nderkombetare
 • Akses Interneti wireless FALAS
 • WC, Tualet, Dush

Dhoma Cift

 • Ajer i Kondicionuar
 • Frigo Bar
 • Televizor me Satelit
 • Telefon me dalje direkte dhe linje nderkombetare
 • Akses Interneti wireless FALAS
 • WC, Tualet, Dush
 • Tharese flokesh

Suita

 • Ajer i Kondicionuar
 • Frigo Bar
 • Televizor me Satelit
 • Telefon me dalje direkte dhe linje nderkombetare
 • Akses Interneti wireless FALAS
 • WC, Tualet, Dush
 • Tharese flokesh
 • Ambjent Ndenje