Hotel Lido ofron mikpritjen tradicionale shqiptare dhe atmosferen e tij te vecante gjate qendrimit tuaj ne Durres, per turizem ose biznes. Hoteli ndodhet ne qender te qytetit, 200m nga porti dhe bregdeti.... Hotel Lido eshte sot nje pike referimi ne zemer te qytetit.

 

Ne hotel Lido, tani eshte e mundur organizimi i konferencave apo trajnimeve te ndryshme me nje salle me kapacitet prej 30 vendesh. Hotel Lido gjate vitit 2006 peson nje rikonstruksion general dhe u fokusua ne ndryshimin total te performances se tij. Hotel Lido ofron mikpritjen tradicionale shqiptare dhe atmosferen e tij te vecante gjate qendrimit tuaj ne Durres, per turizem ose biznes. Hoteli ndodhet ne qender te qytetit, 200m nga porti dhe bregdeti. Shume prane tij, ndodhen institucionet kryesore te qytetit, si: Bashkia, Prefektura, Keshilli I Qarkut, Gjykata e Rrethit, Prokuroria.

Po kaq prane tij ndodhen mjaft qendra arkeologjike si Amfiteatri, Banja Turke, Forumi Rrethor, Kulla e Vjeter etj. Duke u ndodhur prane Rruges Tregtare, vizitoret kane mundesi te shijojne dyqanet dhe baret me te mira te qytetit. Te 14 dhomat e hotelit, nga keto nje suite, jane te pajisura me kujdes, disponojne: banjo ne dhome, tv ajer te kondicionuar, frigo - bar, telefon me dalje direkte, sherbim fax, internet wireless 24h.

Hoteli ofron restorant me kuzhine tradicionale shqiptare dhe italiane, kapaciteti 100 vende, bar holl.

Ne hotel Lido, tani eshte e mundur organizimi i konferencave apo trajnimeve te ndryshme me nje salle me kapacitet prej 30 vendesh, pajisur me te gjitha mjetet e nevojshme per realizimin e tyre me sukses si: projektor, qender zeri, notebook, internet wireless etj.