Lagja.2; Rruga: Aleksander Goga, Durres Albania

Tel: +355 52 227941

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hotel Lido duke pasur Klientin ne qender te vemendjes, vazhdon te punoje shume per te ofruar sherbime qe bejne qendrimin ne hotel, po aq komod sa dhe te qenurit ne shtepi apo zyre. Si rrjedhoje e ketij perkushtimi, ne ju prezantojme me kenaqesi sherbimin Wireless Internet Access.

Hotel Lido gjendet ne qender te qytetit te Durresit, i cili eshte nje qytet qe trashegon sot thesare te historise, kultures dhe arkeologjise shqiptare. Ky qytet mbart thelle ne brendesi nje histori dhe pasuri arkeologjike, vlerat e te cilit e bejne te krahasohet me qytetet me te vjeter dhe me antik te mesdheut. 

Salla qe ndodhet ne katin e pare te Hotelit eshte e pershtatshme per konferenca apo trajnime te ndryshme. Kjo salle ka nje kapacitet prej 30 vendesh dhe eshte e pajisur me te gjithe aksesoret e nevojshem per realizimin e tyre me sukses, si:

  • Video Projektor
  • Qender Zeri
  • Telefon
  • Notebook
  • Akses Interneti

Restoranti dhe Bar-Kafe ofrojne gjithashtu vendin e duhur per konsumimin e pushimeve te kafese, apo drekes se punes.

Ambjentet qe disponon Hoteli me Restorantin jane mese te pershtatshme per organizimin e evenimenteve jo vetem profesionale por dhe festa dhe gezime familjare.